English French German Portuguese Russian Spanish

Sådan virker bestilling af bøger

Du kan søge direkte på mine bøger ved tryk på   Bogantikken 
 
Hvis du trykker på www.antikvariat.net kan  du søge på antikvariske bøger i hele Skandinavien.
Bemærk at der også kan søges via den udvidede søgning, nærmere beskrivelse af søgemuligheder kan du finde i "Indhold - hjælp til søgning"

Forsendelsespriser se min "Forside". Derved kan du udregne den samlede pris.

Der kan betales via MobilePay: 75844 (Roskilde Antikvariat) eller til min konto i Arbejdernes Landsbank: 5396 0000240937.

Betalingen kan også foretages via vores hjemmeside - Menu "Betaling". Der kan betales med fx MasterCard og Visa betalingskort.
Når betalingen er foretaget  sender vi omgående det bestilte.

Fortrydelsesret
Her følger et uddrag fra  www.forbrugersikkerhed.dk, under E-handel, om Fortrydelse. Bemærk: Vi beskriver kun den for antikvariat.net relevante situation.
I modsætning til køb i en butik er der ved køb over internet (fjernsalg) ret til at fortryde købet op til fjorten dage efter, varen er modtaget. Det gælder alle EU-lande og Norge. Du kan fortryde ved at aflevere varen eller sender den tilbage med posten inden de fjorten dage - du skal selv betale for portoen. Kontakt gerne antikvariatet inden returneringen. Når varen er modtaget, bliver din eventuelle indbetaling refunderet. Du får ikke refunderet de ekspeditions- og forsendelsesudgifter, som blev opkrævet separat for at sende dig varen.
Selvfølgelig kan du også fortryde, før du har modtaget varen. Kontakt i så tilfælde hurtigst muligt os, for at undgå afsendelse og dermed unødvendige omkostninger for dig selv.
Ved fortrydelse af en allerede betalt udenlandsbestilling, hvor der er opkrævet moms og told, er sagen ofte mere kompliceret. Se under  Udenlands bestillinger